zondag 21 juni 2015

Dag 16: Moab - Arches National Park

Vanmorgen weer lekker uitgeslapen en daarna een ontbijtje in ons huisje. Het is fijn om weer eens een paar dagen op dezelfde plek te blijven. Na een ontspannen begin van de dag stappen we weer in de auto voor een kort ritje richting Arches National Park. Dit is echt een schitterend park. We stoppen onderweg bij alle uitzichtpunten, maken een kleine wandeling in Devils garden en picknicken hier ook. Het is erg warm, 40 graden dus lang wandelen is te vermoeiend voor paps, maar hier en daar een korte wandeling is ook prima.





Rond een uur of drie gaan we terug richting Moab. We doen nog wat boodschapjes bij de City Market, we hebben een klantenkaart van onze lodge gekregen om te gebruiken. Hierna gaan we nog even met de auto naar de car wash. Alle dirt roads er weer even afwassen, de auto is nu schoner dan toen we hem in Denver meekregen. Als we weer terug zijn in ons huisje gaan we nog even met een drankje buiten in de schaduw zitten. Helaas waren ze vergeten te vermelden dat om vaste tijden de sprinklerinstallatie voor het besproeien van het gras aangaat. Ene moment zit je heerlijk, volgende moment krijg je een koude douche... Voordeel is wel dat hier veel vogels op af komen die ook een slokje willen drinken en na de eerste schrik is al dat water best lekker verkoelend op zo'n warme dag.



Vanavond eten we Chinees, gebakken rijst met kip. Lekker! We hebben nog een bak ijs meegenomen uit de supermarkt, dat gaat er als toetje best in. Dan nog even wat lezen, blog bijwerken en de dag zit er al weer op!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten